Κυπριακή Πρεσβεία και Φίλοι 2024

 

Τρέχουμε με φίλες και φίλους

 

Η Ομάδα Cyprus Embassy and Friends συγκροτείται ξανά, για τρίτη συνεχή χρονιά μετά το ξεκίνημα της πρωτοβουλίας το 2022, για να λάβει μέρος στον BMW Μαραθώνιο του Ελσίνκι 2024, που πραγματοποιείται το Σάββατο 24 Αυγούστου!

Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε φίλους της Κύπρου και της Πρεσβείας, ανεξαρτήτως διασύνδεσης, και τα μέλη της Ομάδας μπορούν να επιλέξουν την απόσταση που προτιμούν από τις παρακάτω διαδρομές, όπως προσφέρονται από τους διοργανωτές:

- Μαραθώνιος (42,2 χλμ.)

- Ημιμαραθώνιος (21,1 χλμ.)

- 10 χλμ

- Σκυταλοδρομία μαραθωνίου (10,55 χλμ x 4)

- 500m/1000m τρέξιμο για παιδιά

˃ Επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας ημέιλ στη διεύθυνση helsinkiembassy@mfa.gov.cy αν ενδιαφέρεστε για να συμμετάσχετε στην Ομάδα. Θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σας όλες τις σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των προνομιών που προσφέρονται στα μέλη της ομάδας (όπως εγγραφή με έκπτωση, δωρεάν μπλουζάκι της Ομάδας, πρόσκληση σε εκδήλωση πριν τον αγώνα κ.λπ.), και να σας βοηθήσουμε με την ηλεκτρονική εγγραφή.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα και την προετοιμασία της ομάδας στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Πρεσβείας (X και Facebook), αναζητώντας το hashtag #RunWithCyprus.


για καλό σκοπό

 

Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από την άφιξη στην Κύπρο, τον Μάρτιο του 1964, της πρώτης ομάδας Φινλανδών ειρηνευτών στο πλαίσιο της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών, UNFICYP. Ως ένδειξη εκτίμησης στους/στις 10.000+ Φινλανδούς ειρηνευτές που υπηρέτησαν στην Κύπρο τα χρόνια που ακολούθησαν, για την ανεκτίμητη προσφορά τους στην ειρήνη και τη μοναδική τους συμβολή στη διαφύλαξη της ελπίδας και της προοπτικής για επανένωση της πατρίδας μας, φιλοδοξούμε με τη συμμετοχή της Ομάδας στον BMW Μαραθώνιο του Ελσίνκι 2024 να ενισχύσουμε οικονομικά το πρόγραμμα Peer Support του Συνδέσμου Ειρηνευτών Φινλανδίας, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να στηρίζει την ευημερία των ειρηνευτών και των αγαπημένων τους που έχουν ανάγκη, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την υπηρεσία τους.

Πληροφορίες αναφορικά με τη διενέργεια εισφορών για τον πιο πάνω σκοπό θα ανακοινωθούν στις αρχές Ιουνίου.

 

 

 

 

___________________

 

 

Η Πρεσβεία ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της ομάδας για το 2024:

 

 

 

 

Η Ομάδα Cyprus Embassy στηρίζει: