30 Οκτ 2021 - ΥΠΕΞ, ΥΓΑΑΠ και ξένοι διπλωμάτες μαζί στην εκστρατεία Let's Do It Cyprus!

Ομάδα που έχει συγκροτηθεί από τo Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος (ΥΓΑΑΠ) και το Υπουργείο Εξωτερικών θα λάβει μέρος το Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021, στην εκστρατεία ‘Let’s do it! Cyprus’. H δράση γίνεται με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, σύμφωνα με τις προτεραιότητες της ΕΕ για τη διασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής, υγείας και περιβάλλοντος για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές.

Η ομάδα μας, η οποία θα καθαρίσει μέρος του Γραμμικού Πάρκου Πεδιαίου από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, περιλαμβάνει μέλη του προσωπικού των δύο Υπουργείων, καθώς και επικεφαλής ξένων Διπλωματικών Αποστολών και Οργανισμών στη Λευκωσία και μέλη του προσωπικού και των οικογενειών τους.

Η συμμετοχή της ομάδας τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ Κώστα Καδή, οι οποίοι επίσης θα συμμετάσχουν. και τη στήριξη της Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη Κύπρο και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο.

H εκστρατεία ‘Let’s do it! Cyprus’ διοργανώνεται από το Δίκτυο Εθελοντών ‘Together Cyprus', σε συνεργασία με το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού & ΜΚΟ. Eίναι μέρος του ‘Let’s do it, World!’, μιας παγκόσμιας εκστρατείας καθαρισμού που στοχεύει να απαλλάξει φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια.

Let’s do it! Cyprus. Γιατί μαζί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!