09 Φεβρουαρίου 2024 - O Πρέσβης της Κύπρου στο Μπαχρέιν επέδωσε τα διαπιστευτήρια τουO Πρέσβης της Κύπρου στο Μπαχρέιν επέδωσε τα διαπιστευτήρια του

Ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Βασίλειο του Μπαχρέιν, κ. Αντρέας Ηλιάδης, επέδωσε τα διαπιστευτήρια του στον Βασιλιά του Μπαχρέιν, Hamad bin Isa Al Khalifa, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024 στο Παλάτι Al Sakhir.

Kάτα τη συνάντηση που ακολούθησε, επιβεβαιώθηκε το εξαίρετο επίπεδο των διμερών σχέσεων των δύο χωρών. Ο Πρέσβης μετέφερε στην Α.Μ. τον Βασιλιά του Μπαχρέιν τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας, και εξέφρασε την ετοιμότητα και δέσμευση της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας για την περαιτέρω ενδυνάμωση και ενίσχυση της συνεργασίας και δεσμών μεταξύ της Κύπρου και του Μπαχρέιν.

Ο Βασιλιάς του Μπαχρέιν ανταπέδωσε τους θερμούς χαιρετισμούς προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπογραμμίζοντας τη βούληση του Βασιλείου του Μπαχρέιν να ενδυναμώσει περαιτέρω την διμερή του συνεργασία με την Κυπριακή Δημοκρατία.
-------------------
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024