27 Δεκεμβρίου 2023 - O Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στο Πακιστάν επέδωσε τα διαπιστευτήρια τουO Υπατος Αρμοστής της Κύπρου στο Πακιστάν επέδωσε τα διαπιστευτήρια του

Ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Π. Κουζούπης επέδωσε τα διαπιστευτήρια του στον Πρόεδρο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Πακιστάν Δρ Arif Alvi, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο Aiwan–e–Sadr, στο Ισλαμαμπάντ.

Ο Ύπατος Αρμοστής κ. Κουζούπης διαβίβασε τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη προς τον Πρόεδρο του Πακιστάν, επισημαίνοντας τη βούληση της Κύπρου για περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών σε όλους τους τομείς.

Καλωσορίζοντας τον Ύπατο Αρμοστή της Κύπρου, ο Πρόεδρος Alvi αναφέρθηκε στην σημασία ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας μεταξύ της Κύπρου και του Πακιστάν, αλλά και της εταιρικής σχέσης ΕΕ–Πακιστάν. Αφού ανταπέδωσε τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Alvi διαβεβαίωσε τον κ. Κουζούπη ότι θα έχει τη πλήρη στήριξή του στη διεκπεραίωση του έργου του.

--------------------
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023