25 Νοεμβρίου 2023 - Η Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μογγολία επέδωσε τα διαπιστευτήρια τηςΗ Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μογγολία επέδωσε τα διαπιστευτήρια της

Η Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μογγολία, κα Μάρθα Α. Μαυρομμάτη, επέδωσε τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της χώρας, κ. Ukhnaagiin Khürelsükh, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2023, στο Προεδρικό Μέγαρο στην πρωτεύουσα, Ulaanbaatar.

Στη συνάντηση που ακολούθησε, επαναβεβαιώθηκε το πολύ καλό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Η Πρέσβης κα Μαυρομμάτη μετέφερε στον Πρόεδρο της Μογγολίας τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, και εξέφρασε την ετοιμότητα και δέσμευση της Κυβέρνησης για περαιτέρω ενδυνάμωση των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών. Ο Πρόεδρος της Μογγολίας ανταπέδωσε τους χαιρετισμούς προς τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, τονίζοντας τη βούληση για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών σε οικονομικό, εμπορικό και τουριστικό επίπεδο.
-------------------
Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023