22 Nov. 2021 - H ομάδα 'Υπουργείο Εξωτερικών & Φίλοι' συμμετείχε χθες στον Μαραθώνιο της Λάρνακας υπό βροχή, στηρίζοντας το έργο του ιδρύματος 'Σοφία για τα Παιδιά'



Η ομάδα μας «Υπουργείο Εξωτερικών & Φίλοι», με επικεφαλής τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη και αποτελούμενη από μέλη του προσωπικού μας καθώς και ξένους Πρέσβεις, διπλωμάτες και μέλη του προσωπικού ξένων διπλωματικών αποστολών διαπιστευμένων στην Κύπρο, συμμετείχε χθες στον Μαραθώνιο της Λάρνακας, αψηφόντας τον βροχερό καιρό και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Τα 68 μέλη της ομάδας, που προέρχονται από 23 διαφορετικές χώρες, συμμετείχαν στους αγώνες 5χλμ, 10χλμ και στον ημιμαραθώνιο, στηρίζοντας το έργο του Ιδρύματος 'Σοφία για τα Παιδιά'.

Το Υπουργείο Εξωτερικών ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη της ομάδας για την ενθουσιώδη συμμετοχή τους, η οποία έστειλε το ισχυρό μήνυμα ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων μετά τον τερματισμό της διαδρομής του, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως «επιλέξαμε στον Μαραθώνιο να τρέξουμε για να βοηθήσουμε το Ίδρυμα "Σοφία για τα Παιδιά' που κάνει εξαιρετική δουλειά στις χώρες της Αφρικής, προβάλλοντας μέσα από τη δράση του και το όνομα της χώρας μας. Γι’ αυτό είμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτή τη πολύ σημαντική προσπάθεια με τον Μαραθώνιο στη Λάρνακα, που έχει προσελκύσει πάρα πολύ κόσμο και από χώρες του εξωτερικού».

 

 

_________________________

Φωτογραφίες ©ΓΤΠ, Ανδρέας Λουκαίδης