Κενή Θέση Ιδιαιτέρας Γραμματέας, Μόσχα

Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Μόσχα ενημερώνει ότι δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη 1 (ενός) ατόμου στην θέση της Ιδιαιτέρας Γραμματέας του Αρχηγού της Διπλωματικής Αποστολής, με αρχική διάρκεια εργοδότησης ενός έτους.

Ο καθορισμένος αρχικός μισθός της θέσης ανέρχεται στα ₽115 211,00 (ακάθαρτος). Ο μισθός τυγχάνει ετήσιας αναθεώρησης βάση των μισθολογικών κλίμακων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Μόσχα. Παροχή ιατροφαρμακευτικής κάλυψης σύμφωνα με τη Ρωσική Νομοθεσία.

Καθήκοντα θέσης:

- Οργάνωση ταξιδιών, συναντήσεων και επισκέψεων του κ. Πρέσβη

- Καθήκοντα μεταφραστή για τον κ. Πρέσβη (ή εξουσιοδοτημένο από τον Πρέσβη Λειτουργό)

- Υποδοχή επισκεπτών

- Οργάνωση, διευθέτηση εισερχόμενης/εξερχόμενης αλληλογραφίας, καταχώρηση αλληλογραφίας, τήρηση στατιστικών και άλλων στοιχείων στον τομέα εργασίας του/της

- Δακτυλογράφηση, στα Αγγλικά και Ρωσικά με ακρίβεια και ταχύτητα, κειμένων (από γραπτό κείμενο ή με προφορική υπαγόρευση)

- Χειρισμός τηλεφωνικών κλήσεων, ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τήρηση ημερολογίου εργασιών κ. Πρέσβη και Λειτουργών της Διπλωματικής Αποστολής.

- Άλλα συναφή με τη θέση καθήκοντα

Απαιτούμενα προσόντα:

- Απολυτήριο αναγνωρισμένης Σχολής μέσης εκπαίδευσης

- Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία, εχεμύθεια και ευθυκρισία

- Λευκό ποινικό μητρώο από τις αρμόδιες αρχές της χώρας (Ρωσική Ομοσπονδία)

- Άριστη γνώση (προφορική και γραπτή) της Ρωσικής και Αγγλικής

- Άριστη γνώση της πλατφόρμας Microsoft Office

- Δυνατότητα εργασίας με ευέλικτο ωράριο

Τα ακόλουθα προσόντα θα θεωρηθούν πλεονέκτημα:

- Πτυχίο Ανώτερης Εκπαίδευσης ή Δίπλωμα σε Γραμματειακές Σπουδές

- Προηγούμενη πείρα (2 τουλάχιστόν χρόνων) σε αντίστοιχη θέση

- Γραπτή και προφορική γνώση της Ελληνικής

Οι αιτήσεις από ενδιαφερόμενους θα πρέπει να υποβληθούν στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μόσχας (9, Povarskaya Ulitsa) ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Πρεσβείας (adm.moscow@mfa.gov.cy) το αργότερο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2023 και η ώρα 12:00.

Εκπρόθεσμές αιτήσεις δεν θα γίνουν αποδεχτές.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να είναι είτε στα Ελληνικά, είτε στα Αγγλικά και να περιλαμβάνουν βιογραφικό σημείωμα, καθώς και υποστηρικτικά προς την αίτηση έγγραφα και πιστοποιητικά.

Αριθμός ενδιαφερόμενων δυνατό να κληθεί σε προφορική συνέντευξη ή ακόμη και σε γραπτή εξέταση προς διαπίστωση των αναγκαίων προς τη θέση προσόντων. Τα κριτήρια καθώς και η τελική επιλογή κατάλληλου ατόμου ή και ακύρωση διαδικασίας, επαφίεται στην κρίση της Διπλωματικής Αποστολής Μόσχας.