Θέση Γραφέα, Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα

Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα δέχεται αιτήσεις για πλήρωση μίας θέσης Γραφέα με όρους επιτόπιου προσωπικού.

 

Μισθοδοσία

Βασικός μηνιαίος μικτός μισθός 858€ (Δ.Ε.Μ.Κ. 1)

 

Καθήκοντα και ευθύνες

(α) Ασκεί καθήκοντα Γραφέα και γενικότερα καθήκοντα γραφείου στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα.

(β) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα συναφή καθήκοντα της/του ανατεθούν σε οποιοδήποτε τμήμα / τομέα της Πρεσβείας από τον Αρχηγό της Διπλωματικής Αποστολής.

 

Απαραίτητα τυπικά προσόντα

(α)  Απολυτήριο αναγνωρισμένης σχολής Μέσης Εκπαίδευσης.

(β) Άριστη γνώση της Ελληνικής και πολύ καλή γνώση της Αγγλικής  γλώσσας.

(γ) Ικανότητα χρήσης προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών (MS Word, Excel, Power Point, Internet κλπ).

(δ) Ακεραιότητα χαρακτήρα, εχεμύθεια, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ικανότητα αποτελεσματικής συνεργασίας.

(ε)  Πιστοποιητικό Λευκού Ποινικού Μητρώου.

Πρόσθετα προσόντα (όπως τίτλοι σπουδών, πιστοποιήσεις κλπ) αλλά και συναφής επαγγελματική εμπειρία θα συνεκτιμηθούν.

 

Υποβολή αιτήσεων και προθεσμία

Οι αιτήσεις πρέπει να στέλλονται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση «Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Ξενοφώντος 2Α, 105 57 Αθήνα, Ελλάδα» ή να υποβάλλονται δια χειρός στην Πρεσβεία.

Τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Δευτέρα, 1η Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι (με σφραγίδα/απόδειξη ταχυδρομείου/courier).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα της Πρεσβείας (+30) 2103734802/900.

 

Σημειώσεις

  1. Η απασχόληση θα γίνεται με ειδική σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, με όρους επιτόπιου προσωπικού, για αρχική περίοδο ενός έτους και με δικαίωμα ανανέωσης από χρόνο σε χρόνο, ανάλογα με τις ανάγκες της Πρεσβείας. Επίσης, αναφέρεται σχετικά ότι για την εν λόγω θέση δεν δίδονται οποιαδήποτε πρόσθετα ωφελήματα πέραν από αυτά που προνοούν οι Οδηγίες για την απασχόληση και τους όρους υπηρεσίας του επιτόπιου προσωπικού. Η απασχόληση της/του κατόχου της θέσης διέπεται από τις «Οδηγίες για την Απασχόληση και τους Όρους Υπηρεσίας του Επιτόπιου Προσωπικού των Διπλωματικών Αποστολών της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Εξωτερικό».

  2. Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά/βεβαιώσεις, καθώς επίσης και με Βιογραφικό Σημείωμα.
  1. Υποβληθείσα αίτηση η οποία δεν πληροί τα απαραίτητα προσόντα της προκήρυξης απορρίπτεται και ο/η υποψήφιος/α αποκλείεται από τη διαδικασία και δεν αξιολογείται από την Επιτροπή.
  1. Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα θα προχωρήσει με προφορική συνέντευξη για την επιλογή του υποψηφίου.