10 Οκτ. 2021 - Η ομάδα Υπουργείο Εξωτερικών και Φίλοι στη μάχη κατά του καρκίνου του προστάτη

H ομάδα μας 'Υπουργείο Εξωτερικών και Φίλοι,' αποτελούμενη από μέλη του προσωπικού του Κυπριακού Υπουργείου Εξωτερικών και ξένων Διπλωματικών Αποστολών διαπιστευμένων στην Κυπριακή Δημοκρατία, μαζι με μέλη των οικογενειών τους, με επικεφαλής τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, θα λάβει μέρος στην ποδηλατική βόλτα  'Μπλε Διαδρομή' στη Λεμεσό, την Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021, που γίνεται για ευαισθητοποίηση του κοινού για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη.

 



Η Μπλε Διαδρομή διοργανώνεται από το Europa Uomo Κύπορυ και τον Ποδηλατικό Σύλλογο KMeaters. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εξωτερικών.

Περισσότερες πληροφορίες, συμπερ. και για εγγραφή στην ομάδα Υπουργείο Εξωτερικών και Φίλοι, διατίθενται σε ξένες Διπλωματικές Αποστολές διαπιστευμένες στην Κύπρο μέσω τηλεφώνου, στον αριθμό (+357) 22651210 ή μέσω ηλεκτρ. ταχυδρομείου, στη διεύθυνση mhadjisavva@pio.moi.gov.cy.

Ο Europa Uomo Κύπρου είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που επιτελεί σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο, στοχεύοντας με τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες του στον άνθρωπο που πάσχει από καρκίνο του προστάτη και την οικογένειά του καθ' όλη τη διάρκεια της ασθένειας. Φιλοδοξεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον τομέα της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη. Ιδρύθηκε το 2007 και είναι πλήρες μέλος του πανευρωπαϊκού συνασπισμού Europa Uomo.