Κυπριακή Πρεσβεία και Φίλοι 2023

Τρέχουμε με Φίλους

Μετά την έναρξη της πρωτοβουλίας στον περσινό Μαραθώνιο του Ελσίνκι (2022), είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας «Κυπριακή Πρεσβεία και Φίλοι» έχει συγκεντρωθεί και φέτος και είναι έτοιμη να συμμετάσχει δυναμικά στον BMW Μαραθώνιο του Ελσίνκι 2023, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 19 Αυγούστου!

Η Πρεσβεία επιθυμεί να ευχαριστήσει την εταιρεία Gavrielides Foods και το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου για την οικονομική τους στήριξη στην προσπάθεια της ομάδας.

Η ομάδα «Κυπριακή Πρεσβεία και Φίλοι» αποτελείται φέτος από 27 δρομείς και θα εκπροσωπηθεί σε όλες τις διαδρομές/αποστάσεις που είναι διαθέσιμες, από το τρέξιμο 1χλμ για παιδιά μέχρι και την πλήρη διαδρομή του μαραθωνίου, καλύπτοντας συνολικά απόσταση 309 χιλιομέτρων!

Αν τύχει να βρεθείτε έξω στην πόλη του Ελσίνκι την ημέρα του μαραθωνίου, προσπαθήστε να εντοπίσετε τους δρομείς μας και να τους εμψυχώσετε!

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα και την προετοιμασία της ομάδας μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης της Πρεσβείας (στο Twitter και το Facebook), με το hashtag #RunWithCyprus.

 

Για καλό σκοπό

Στόχος και επιθυμία μέσω της συμμετοχής της ομάδας στον μαραθώνιο, είναι η στήριξη ενός ευγενούς σκοπού. Επιδιώκουμε φέτος να συγκεντρώσουμε χρήματα από δωρεές για ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής για Καταστροφές του Φινλανδικού Ερυθρού Σταυρού. Όποιος/όποια το επιθυμεί, μπορεί να συμβάλει στην προσπάθειά μας κάνοντας δωρεά απευθείας μέσω της σελίδας της ομάδας μας (στην Αγγλική) που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό στον ιστότοπο του Φινλανδικού Ερυθρού Σταυρού ή σαρώνοντας τον παρακάτω κωδικό QR:

 

 

 

 

Χορηγοί

 

 

 

 

 

Στηρίζουμε