Κυπριακή Πρεσβεία και Φίλοι 2023

Τρέξε μαζί μας

Μετά την επιτυχημένη έναρξη της πρωτοβουλίας στον περσινό Μαραθώνιο του Ελσίνκι (2022), είμαστε στην ευχάριστη θέση να απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση στις φίλες και φίλους της Κύπρου και της Πρεσβείας μας σε όλη τη Φινλανδία, καθώς και στα μέλη των οικογένειών τους, για συμμετοχή στην ομάδα 'Κυπριακή Πρεσβεία και Φίλοι' που θα λάβει μέρος στον Μαραθώνιο του Ελσίνκι 2023, το Σάββατο 19 Αυγούστου!

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες και την εκτίμησή μας στην εταιρεία Gavrielides Foods για την ευγενή χορηγία της ομάδας και για τη φετινή διοργάνωση.

Η εγγραφή στον Μαραθώνιο του Ελσίνκι ως μέλος της ομάδας μας είναι δυνατή για οποιαδήποτε από τις προσφερόμενες διαδρομές/αποστάσεις (μαραθώνιος πλήρους απόστασης, ημιμαραθώνιος, 10 χλμ., τρέξιμο 500/1000 μ. για παιδιά), καθώς και για τη σκυταλοδρομία (4x10,55 χιλ.). Όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες μέσω της ιστοσελίδας του Μαραθωνίου.

Με την εγγραφή σας στην ομάδα 'Κυπριακή Πρεσβεία και Φίλοι', θα δικαιούστε αυτόματα τα ακόλουθα προνόμια:

― μειωμένο τέλος εγγραφής (έκπτωση πλησίον του 25% στις ισχύουσες τιμές),

― ένα μοναδικό, αναμνηστικό φανελάκι (με επιλογή μεγέθους),

― πρόσκληση σε ενημέρωση που θα συνδυαστεί με δεξίωση για τα μέλη της ομάδας, μια εβδομάδα πριν από τον αγώνα, και

— μια τσάντα δώρου με κυπριακά προϊόντα.

Εάν είστε έτοιμοι για την πρόκληση, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο (+358) 9 6962820 ή email στο helsinkiembassy@mfa.gov.cy για περισσότερες πληροφορίες και για περαιτέρω οδηγίες σχετικά με το πώς να προχωρήσετε στην εγγραφή σας ως μέλος η ομάδα.

Ανυπομονούμε να ακούσουμε από σας και να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα!

#RunWithCyprus

 

Για καλό σκοπό

Πέραν από το ότι θα περάσουμε όμορφα μαζί στις 19 Αυγούστου, πρόθεση και επιθυμία μας είναι όπως ενισχύσουμε παράλληλα με τη δράση ένα καλό σκοπό. Mέσα από την προσπάθεια της ομάδας, επιδιώκουμε να συγκεντρώσουμε χρήματα από δωρεές για ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής για Καταστροφές του Φινλανδικού Ερυθρού Σταυρού. Όποιος/όποια επιθυμεί μπορεί να στηρίξει την προσπάθειά μας κάνοντας δωρεά απευθείας μέσω της σελίδας της ομάδας μας (στην Αγγλική) που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό στον ιστότοπο του Φινλανδικού Ερυθρού Σταυρού ή σαρώνοντας τον παρακάτω κωδικό QR:

 

 

 

 

Χορηγός

 

 

Στηρίζουμε