2 Ιουνίου 2022 - Επίδοση Διαπιστευτηρίων στον Βασιλιά του Μπαχρέιν, Hamad bin Isa Al Khalifa, από τον Πρέσβη κ. Γιάννη Μιχαηλίδη



Επίδοση Διαπιστευτηρίων στον Βασιλιά του Μπαχρέιν από τον Πρέσβη κ. Γιάννη Μιχαηλίδη

Ο νέος Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Μπαχρέιν με έδρα το Άμπου Ντάμπι, κ. Γιάννης Μιχαηλίδης, επέδωσε τα Διαπιστευτήρια του, στις 31 Μαΐου 2022, στον Βασιλιά Hamad bin Isa Al Khalifa στο παλάτι Al Sakhir, σε κοινή τελετή με άλλους νέους Πρέσβεις.

Σε σύντομη κατ' ιδίαν συνομιλία, ο Πρέσβης μετέφερε στον Βασιλιά Hamad bin Isa Al Khalifa την υψηλή εκτίμηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, καθώς και την πεποίθηση του ότι οι ήδη εξαίρετες σχέσεις μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Βασιλείου του Μπαχρέιν θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο προς αμοιβαίο όφελος των δύο φιλικών χωρών και των λαών τους.

Ο Μονάρχης του Μπαχρέιν ανταπέδωσε τους θερμότατους χαιρετισμούς και ευχές προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, εκφράζοντας την ιδιαίτερη εκτίμηση προς το πρόσωπο του κ. Νίκου Αναστασιάδη και τους μεταξύ τους στενούς φιλικούς δεσμούς.

Απευθύνοντας χαιρετισμό στην τελετή επίδοσης των Διαπιστευτηρίων, ο Βασιλιάς Hamad bin Isa Al Khalifa εξέφρασε την πεποίθηση του για συνεργασία και ενίσχυση της επικοινωνίας μεταξύ του Βασιλείου του Μπαχρέιν και των χωρών των νέων Πρέσβεων, δηλώνοντας υπερήφανος για τις διακεκριμένες σχέσεις του Μπαχρέιν με τις αντίστοιχες χώρες τους. Ο Μονάρχης του Μπαχρέιν ανέφερε ότι είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση και ιδέα που θα συμβάλει στη σύσφιξη των διμερών σχέσεων.