6 Νοε. 2020 - Στο Υπουργείο Εξωτερικών για αξιοποίηση παραδόθηκε το οδοιπορικό του Alpha Κύπρου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Card image cap


Στο πλαίσιο σεμνής τελετής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 4 Νομεβρίου, στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής '24 Ώρες' του Alpha Κύπρου Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου παρέδωσε στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη το πρόσφατο οδοιπορικό της εκπομπής στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, με αγγλικούς υπότιτλους, για σκοπούς αξιοποίησής του στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνει το Υπουργείο για ενημέρωση του διεθνούς παράγοντα σε σχέση με το κυπριακό.   

Εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση του Σταθμού, την ομάδα παραγωγής της εκπομπής και τον κ. Κωνσταντίνου, ο Υπουργός Εξωτερικών διαβεβαιώσε ότι το οδοιπορικό, που αποτελεί σημαντικής αξίας ντοκουμέντο, θα τύχει της δέουσας αξιοποίησης από το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Αποστολές της Κυπριακής Δημοκρατίας στο εξωτερικό. Το υποτιτλισμένο οδοιπορικό, σημείωσε ο κ. Χριστοδουλίδης, θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στην αδιάλειπτη προσπάθεια για ευαισθητοποίση της διεθνούς κοινότητας, ξένων κυβερνήσεων και διεθνών οργανισμών, για το κυπριακό και την συνεχιζόμενη Τουρκική κατοχή, με ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα της Αμμοχώστου και στις προκλητικές ενέργειες της Άγκυρας σε σχέση με την περίκλειστη περιοχή της κατεχόμενης πολής. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εν λόγω εκπομπή μέσω του συνδέσμου πιο κάτω: