31 Οκτ. 2020 - Υπουργείο Εξωτερικών και Φίλοι συμμετέχουν στην εκστρατεία "Let's Do It Cyprus!", καθαρίζοντας το Πάρκο Αγίου Δημητρίου

Card image cap


50μελής Ομάδα αποτελούμενη από μέλη του προσωπικού του Υπουργείου Εξωτερικών, ξένους Πρέσβεις και διπλωμάτες με έδρα τη Λευκωσία, καθώς και μέλη του προσωπικού ξένων Πρεσβειών, καθάρισε το πρωί του Σαββάτου, 31 Οκτωβρίου, το Πάρκο Αγίου Δημητρίου στο Στρόβολο.  

Με την πιο πάνω δράση της, που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργού Εξωτερικών και εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Let’s do it, Cyprus!», η Ομάδα του Υπουργείου Εξωτερικών και Φίλων έδωσε το μήνυμα ότι ενώνοντας δυνάμεις μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για το μέλλον του πλανήτη.

Η πρωτοβουλία «Let’s do it, Cyprus!» διοργανώνεται από το Δίκτυο Εθελοντών «Together Cyprus» σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού & ΜΚΟ, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας «Let’s do it World!», που στοχεύει να απαλλάξει φυσικές περιοχές του κόσμου από σκουπίδια.