Kενή Θέση Προξενικού Λειτουργού, Μόσχα

Kενή Θέση Προξενικού Λειτουργού, Μόσχα

Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Μόσχα ενημερώνει ότι δέχεται αιτήσεις για πρόσληψη (1) ατόμου για την θέση Προξενικού Λειτουργού, με όρους επιτόπιου προσωπικού και αρχική διάρκεια εργοδότησης ενός έτους.

Ο καθορισμένος αρχικός μισθός της θέσης ανέρχεται στα ₽142.723,00 (ακάθαρτος). Ο μισθός τυγχάνει ετήσιας αναθεώρησης βάσει των μισθολογικών κλιμάκων της ΕΕ στη Μόσχα. Παροχή ιατροφαρμακευτικής κάλυψης σύμφωνα με Ρωσική νομοθεσία και 13ο μισθό.

Καθήκοντα θέσης:

Απαιτούμενα προσόντα:

Τα ακόλουθα προσόντα θα θεωρηθούν ως πλεονέκτημα:

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μόσχα (9, Povarskaya Ulitsa) ή να αποσταλούν στο  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Πρεσβείας (adm.moscow@mfa.gov.cy) το αργότερο μέχρι την 29η Δεκεμβρίου 2023 και η ώρα 12:00 μ.μ. (Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν αποδεχτές).

Οι αιτήσεις θα πρέπει να είναι είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά και να περιλαμβάνουν βιογραφικό σημείωμα, καθώς και υποστηρικτικά προς την αίτηση έγγραφα και πιστοποιητικά (δύνανται να υποβληθούν και κατά τη διαδικασία συνέντευξης).

Αριθμός ενδιαφερόμενων δυνατό να κληθούν σε προφορική συνέντευξη, καθώς και σε γραπτή εξέταση προς διαπίστωση των πιο αναγκαίων προσόντων.

Τα κριτήρια, τα απαιτούμενα και επιπρόσθετα προσόντα, καθώς και η τελική επιλογή κατάλληλου ατόμου ή/και η ακύρωση της διαδικασίας πρόσληψης, επαφίονται στην κρίση της Διπλωματικής Αποστολής Μόσχας.