Κενή Θέση Κλητήρα, Αθήνα

Κενή Θέση Κλητήρα στην Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατάς στην Αθήνα

Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα, δέχεται αιτήσεις για πλήρωση μιας θέσης κλητήρα στο Μορφωτικό Τμήμα (Σπίτι της Κύπρου) για πλήρη απασχόληση σύμφωνα με τους όρους υπηρεσίας του επιτόπιου προσωπικού. Η μισθολογική Κλίμακα της θέσης είναι 1 (Υ.Ε.), βαθμίδα 0 (ακαθάριστο μηνιαίο εισόδημα €1.000).

Καθήκοντα και ευθύνες:

Απαιτούμενα προσόντα:

Η απασχόληση θα γίνεται με ειδική σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, με όρους επιτόπιου προσωπικού, για αρχική περίοδο ενός έτους και με δικαίωμα ανανέωσης από χρόνο σε χρόνο, ανάλογα με τις ανάγκες του Σπιτιού της Κύπρου.

Επίσης αναφέρεται σχετικά ότι για την εν λόγω θέση δεν δίδονται οποιαδήποτε πρόσθετα ωφελήματα πέραν από αυτά που προνοούν οι Διατάξεις για την απασχόληση και τους όρους υπηρεσίας του επιτόπιου προσωπικού.

Σημειώνεται επίσης ότι η Αρμόδια Αρχή διατηρεί το δικαίωμα διεξαγωγής προφορικής ή γραπτής εξέτασης για την πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης.

Υποβολή αιτήσεων

Αιτήσεις από μέρους των ενδιαφερόμενων θα πρέπει να υποβληθούν προς τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα και να συνοδεύονται από βιογραφικό σημείωμα, πιστοποιητικό γέννησης και αντίγραφα διπλωμάτων και πιστοποιητικών σχετικών με τα απαιτούμενα προσόντα.

Οι αιτήσεις μπορούν να σταλούν ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση «Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Ξενοφώντος 2Α, 105 57 Αθήνα», ή να υποβάλλονται δια χειρός στην Πρεσβεία, με την ένδειξη «Αίτηση για τη θέση κλητήρα στο Σπίτι της Κύπρου».

Τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 και ώρα 15:00 (με σφραγίδα/απόδειξη ταχυδρομείου/courier). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 3734934/210 3734918.