Προκήρυξη για πλήρωση δύο κενών θέσεων Γραφέα, Κένυα

Προκήρυξη για πλήρωση δύο κενών θέσεων Γραφέα, Κένυα

Η Ύπατη Αρμοστεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Κένυα (Ναϊρόμπι) δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση δύο (2) θέσεων Γραφέα για πλήρη απασχόληση, με όρους του επιτόπιου προσωπικού.

Μισθοδοσία: Βασικός μηνιαίος μικτός μισθός 82000 KSH & 13ος μισθός

Καθήκοντα και ευθύνες:
(α) Ασκεί καθήκοντα Γραφέα και γενικότερα καθήκοντα γραφείου (Λογιστή & Αρχειοφύλακα κ.ά.) στην Υπάτη Αρμοστεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Κένυα – Ναϊρόμπι.
(β) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα συναφή καθήκοντα της/του ανατεθούν, σε οποιοδήποτε τμήμα / τομέα της Υπάτης Αρμοστείας από τον Ύπατο Αρμοστή.

Απαραίτητα τυπικά προσόντα

(α) Απολυτήριο αναγνωρισμένης σχολής Μέσης Εκπαίδευσης.
(β) Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και Σουαχίλι.
(γ) Ικανότητα χρήσης προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών (MS Word, Excel, Power Point, Internet κλπ).
(δ) Ακεραιότητα χαρακτήρα, εχεμύθεια, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ικανότητα αποτελεσματικής συνεργασίας.
(ε) Πιστοποιητικό Λευκού Ποινικού Μητρώου.
(στ) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν.

Πρόσθετα προσόντα όπως τίτλοι σπουδών συναφή με το αντικείμενο και την δραστηριότητα της Υπάτης Αρμοστείας, αλλά και συναφής επαγγελματική εμπειρία θα συνεκτιμηθούν.

Οι αιτήσεις μαζί με τα απαραίτητα πιστοποιητικά να στέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση cyhighcommission.ke@gmail.com 

Τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι (τοπική ώρα).

Σημειώνεται ότι,

1. Η απασχόληση θα γίνεται με ειδική σύμβαση ιδιωτικού δικαίου, με όρους επιτόπιου προσωπικού, για αρχική περίοδο ενός έτους και με δικαίωμα ανανέωσης από χρόνο σε χρόνο, ανάλογα με τις ανάγκες της Υπάτης Αρμοστείας. Επίσης, αναφέρεται σχετικά ότι για την εν λόγω θέση δεν δίδονται οποιαδήποτε πρόσθετα ωφελήματα πέραν από αυτά που προνοούν οι Οδηγίες για την απασχόληση και τους όρους υπηρεσίας του επιτόπιου προσωπικού. Η απασχόληση της/του κατόχου της θέσης διέπεται από τις «Οδηγίες για την Απασχόληση και τους Όρους Υπηρεσίας του Επιτόπιου Προσωπικού των Διπλωματικών Αποστολών της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Εξωτερικό».

2. Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά/βεβαιώσεις, καθώς επίσης και με Βιογραφικό Σημείωμα.

3. Υποβληθείσα αίτηση η οποία δεν πληροί τα απαραίτητα προσόντα της προκήρυξης απορρίπτεται και η/ο υποψήφια/ος αποκλείεται από τη διαδικασία και δεν αξιολογείται από την Επιτροπή.

4. Η Υπάτη Αρμοστεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Κένυα – Ναϊρόμπι θα προχωρήσει με προφορική συνέντευξη για την επιλογή του υποψηφίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση cyhighcommission.ke@gmail.com