Θέση Εργασίας για Γραμματειακό Προσωπικό/Γραφέα, Ρώμη

Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρώμη δέχεται αιτήσεις για την άμεση πλήρωση μίας (1) θέσης εργασίας για Γραμματειακό Προσωπικό/Γραφέα, με όρους πλήρους απασχόλησης επιτόπιου προσωπικού. Η σύμβαση εργασίας για τη θέση είναι ορισμένου χρόνου (1 έτους), με δυνατότητα μετατροπής της σε αορίστου χρόνου.

Η θέση εμπίπτει στην κατηγορία Β1, σύμφωνα με τους ισχύοντες εργασιακούς κανονισμούς για τους υπαλλήλους Πρεσβειών, Προξενείων και Διεθνών Οργανισμών στην Ιταλία. Oι ακαθάριστες απολαβές για την συγκεκριμένη θέση ανέρχονται στα 2.050,04 Ευρώ μηνιαίως με επιπλέον ημερήσιο επίδομα γεύματος.

Απαιτούμενα προσόντα:

Κατά την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα συνεκτιμηθεί η ύπαρξη προϋπηρεσίας σε ανάλογη θέση, η κατοχή πανεπιστημιακού τίτλου σπουδών, η γνώση γλωσσών, η πιστοποίηση επαγγελματικής κατάρτισης, και η ύπαρξη άλλων σχετικών, με την συγκεκριμένη θέση, προσόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα κληθούν σε προφορική ή/και γραπτή εξέταση.

Ο/Η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί, θα τεθεί σε περίοδο δοκιμασίας τριάντα (30) ημερών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι/ες όπως αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην Ελληνική, στην ηλεκτρονική διεύθυνση cancelleria@ambasciatacipro.it μέχρι τις 8 Μαΐου 2023 στις 17.00 ώρα Ιταλίας.

Διευκρινίζεται ότι η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρώμη δεν θα καλύψει τυχόν έξοδα μετακινήσεων των υποψηφίων στο πλαίσιο της διαδικασίας πρόσληψης.