Θέση Γραφέα/Δακτυλογράφου, Κυπριακή Πρεσβεία στη Βιέννη

Η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βιέννη δέχεται αιτήσεις για μία (1) θέση Γραφέα/Δακτυλογράφου, με πλήρη απασχόληση, για εκτέλεση καθηκόντων στο Αρχείο και Επικοινωνίες, με όρους επιτόπιου προσωπικού. Η απασχόληση θα διέπεται από τις “Οδηγίες για την Απασχόληση και τους Όρους Υπηρεσίας του Επιτόπιου Προσωπικού των Διπλωματικών Αποστολών της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Εξωτερικό”. Τα καθήκοντα της θέσης περιλαμβάνουν χειρισμό των τηλεπικοινωνιακών και κρυπτογραφικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται για την επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, διεξαγωγή αλληλογραφίας, αρχειοθέτηση, παροχή βοήθειας στο Προξενικό Τμήμα καθώς και άλλα καθήκοντα, συναφή με τη λειτουργία της Διπλωματικής Αποστολής, που θα της/του ανατεθούν.

Τα προσόντα που απαιτούνται είναι τα ακόλουθα:

Ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών και κρυπτογραφικών συστημάτων.

Σχετική εμπειρία με τα καθήκοντα της θέσης θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.

Ο μηνιαίος ακάθαρτος μισθός θα είναι 2.168,00€.

Οι ενδιαφερόμενες/οι καλούνται να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα, μαζί με συνοδευτική επιστολή και όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: elefconstantinou@mfa.gov.cy

Οι υποψήφιοι που θα κληθούν για συνέντευξη θα πρέπει να προσκομίσουν Λευκό Ποινικό Μητρώο.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 23η Νοεμβρίου 2020.

Επισημαίνεται ότι η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Βιέννη, θα προβεί σε επιλογή των καταλληλότερων υποψηφίων, οι οποίες/οι θα κληθούν σε συνέντευξη. Μόνο όσες/οι επιλεγούν θα ενημερωθούν δεόντως. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι δεν θα ενημερωθούν.