Eκλογές στην Ζάμπια [12 Αυγούστου 2021]

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αποστολή εκλογικών παρατηρητών ΕΕ στις εκλογές στη Ζάμπια στις 12 Αυγούστου 2021

H Eυρωπαϊκή Επιτροπή έχει ξεκινήσει τη διαδικασία επιλογής συμμετεχόντων για την Αποστολή Εκλογικής Παρατήρησης στις γενικές εκλογές στη Ζάμπια που είναι προγραμματισμένες να λάβουν χώρα στις 12 Αυγούστου 2021, με πιθανότητα δεύτερου γύρου στις 21 Σεπτεμβρίου 2021. Το σημείωμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και οι όροι εντολής για τους Παρατηρητές Μακράς Διάρκειας επισυνάπτονται.

Προσοντούχοι Kύπριοι υποψήφιοι που είναι εγγεγραμμένοι στο σχετικό κατάλογο (“Roster”) και ενδιαφέρονται για τις θέσεις Παρατηρητών Μακράς Διάρκειας στις υπό αναφορά εκλογές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πολυμερών Σχέσεων και Διεθνών Οργανισμών (Α1) του Υπουργείου Εξωτερικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση nargyrides@mfa.gov.cy, μέχρι και τις 9 Ιουνίου 2021.

Αιτήσεις για τη θέση Αναπληρωτή Επικεφαλής της αποστολής, καθώς και για την Ομάδα Πυρήνα πρέπει να υποβληθούν απευθείας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται εδώ (στην Αγγλική).

Το σχετικό σημείωμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και οι όροι εντολής για τους Παρατηρητές Μακράς Διάρκειας, είναι ανακτήσιμα, αντίστοιχα, μέσω των συνδέσμων πιο κάτω:

Call for Observers EOM Zambia 2021

Observers ToR EOM Zambia 2021