Eκλογές στην Αιθιοπία [5 & 12 Ιουνίου 2021]

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αποστολή εκλογικών παρατηρητών ΕΕ στις εκλογές στην Αιθιοπία στις 5 & 12 Ιουνίου 2021

H Eυρωπαϊκή Επιτροπή έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες επιλογής συμμετεχόντων για την Αποστολή Εκλογικής Παρατήρησης για τις βουλευτικές και περιφερειακές εκλογές στην Αιθιοπία που είναι προγραμματισμένες να λάβουν χώρα στις 5 και 12 Ιουνίου 2021.

Προσοντούχοι Kύπριοι υποψήφιοι που είναι μέλη του εθνικού καταλόγου (roster) και ενδιαφέρονται για τις θέσεις Παρατηρητών Μακράς Διάρκειας στις υπό αναφορά εκλογές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πολυμερών Σχέσεων και Διεθνών Οργανισμών (Α1) του Υπουργείου Εξωτερικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση nargyrides@mfa.gov.cy μέχρι τις 22 Απριλίου 2021, στις 17.00 το απόγευμα. Το σημείωμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς και οι όροι εντολής για τους Παρατηρητές Μακράς Διάρκειας, είναι ανακτήσιμα πιο κάτω:

Call EOM Ethiopia 2021 Observers

Annex I.D – Observers’ Terms of Reference

Αιτήσεις για τη θέση Αναπληρωτή Επικεφαλής της αποστολής, καθώς και για την Ομάδα Πυρήνα πρέπει να υποβληθούν απευθείας  στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τους πιο κάτω συνδέσμους:

https://ec.europa.eu/fpi/announcements/jobs/call-candidatures-eu-eom-ethiopia-2021-core-team_en

https://ec.europa.eu/fpi/announcements/jobs/call-candidatures-eu-eom-ethiopia-2021-deputy-chief-observer-dco_en